Home » Wie zijn wij/About us

Wij zijn Hans en Debora, samen met onze twee kinderen wonen we in Delfzijl (Groningen/NL.)

In het voorjaar van 2009 kwamen we via een vriendin in aanraking met een Staffordshire Bull Terrier.We waren gelijk besmet met het Stafford virus. Tot dan toe altijd grote honden gehad (Kuvasz,Groenendaeler,Duitse herder),maar werden meteen verliefd op deze "grote hond in klein formaat".Dus hebben we in 2010 onze eerste Staffie aangeschaft.Door dit hondje werden we zo enthousiast dat we besloten om er hondenshows mee te bezoeken en er zelfs eens een nestje mee te gaan fokken.En zo gebeurde het dat we in maart 2012 onze eerste nestje hadden, t.w. 4 reutjes allen in de kleur brindle.Omdat we het erg leuk vonden om af en toe een nestje te fokken hebben we daarna besloten om het dan ook serieus aan te gaan pakken met een officiele kennelnaam met een daarbij behorende website. Omdat dit een geweldig ras is en zeer geschikt is als huishond en met een gezin met kinderen hebben we inmiddels nog drie teven aangeschaft.

Onze roedel bestaat op dit moment uit 3 teefjes,Khyan, Raisah en Guusje. En uit ons laatst gefokte nestje hebben wij in 2015 Bruce gehouden om ons kennel te versterken met een dekreu.

Wij fokken uitsluitend met gezonde honden en bij ons is het uiterlijk en karakter een pre.

Het nestje van maart 2018 zal voorlopig het laatste nestje zijn van ons kennel, soms komen er in het leven andere dingen op je pad en aangezien wij vinden dat je alle zorg en aandacht dient te geven aan de honden en pups om een zo goed mogelijk hondje "af te leveren" hebben wij besloten om het fokken achter ons te laten, om ons beter te kunnen richten op de toekomst van werk en gezin.

Alle (toekomstige) pup eigenaren worden bedankt voor het gestelde vertrouwen in ons en wij kunnen u zeggen, we hebben het met veel liefde gedaan.